Rejser med børn

I hele mit liv har jeg rejst verden rundt, først som lille sammen med mine forældre, så som teenager på semi egen hånd og nu som voksen med min egen familie. Min far er dansker og min mor er filippinsk/australsk, og jeg selv er født i Japan (for det var der de var expats i sin tid). Da jeg var 1,5 flyttede vi til Sydney hvor min lillesøster også blev født og da jeg var 5 år flyttede vi til Danmark. I Danmark blev mine forældre skilt og gift på ny og da jeg var 15 flyttede min mor, papfar og lillesøster til Singapore, hvor jeg blev hjemme i Danmark sammen med min far, stedmor og mine to små søstre. Grunden til jeg fortæller dette er fordi det måske kan give et godt billede af hvorfor og hvordan vi har kunnet rejse så meget. Mange af mine veninder forstår ikke hvordan vi har råd til det, og ærligt det ville vi da heller ikke have hvis ikke vi havde så mange “hjem” rundt i verden, og så meget familie og venner som vi har kunnet bo hos. På sine kun 6 år har Esaiah været i Singapore mere end 10 gange, og det skyldes jo at vi “kun” skal betale en flybillet og lidt oplevelser, for kost og logi er dækket når vi bor hos min mor og papfar. Det er en priviligeret situation, at de bor derude, og vi har glæde af den så længe det varer, for de kommer ikke til at bo i Singapore for evigt.

DSC_0558

Den her fane vil indeholde beretninger, anbefalinger, tips og tricks til hvor og hvordan man kan rejse med børn, og hvilke steder vi selv har været glade for at besøge og genbesøge.

At rejse vil altid være en stor del af vores liv og altid noget vi vil forsøge at inkludere i vores budget. Vi rejser ikke for at stikke af fra hverdagen, for i min optik skal man sadle om og gentænke sit liv, hvis man føler et behov for at stikke af, men vi rejser for at opleve nye kulturer, smage ny mad, have kvalitetstid og udforske nye verdener. Vi kommer altid hjem med bagagen fuld af nye oplevelser og erfaringer, og det er efter min mening alle pengene værd.

Følg endelig med på min instagram @alyzzahnielsen hvor jeg dagligt poster om vores rejser, og se højdepunkterne i min profil hvor jeg har gemt rejse-stories.

Tak fordi du læser med!