Foredrag – Sex og parforholdet efter fødslen

Jeg ved, at der er en anden “foredrags” fane her på siden, men det er til all around foredrag som jeg kan målrette nærmest hvilken som helst målgruppe/publikum. Sex og parforholdet efter fødslen er mit hjertebarn, og et emne jeg har specialiseret mig i, og med det mener jeg, at det er et emne jeg har dykket ned i, læst, skrevet og opsøgt al den viden jeg kunne finde.  Jeg har udviklet et foredrag hvor jeg deler ud af min egen viden og faglig erfaring på området, men også min personlige erfaring. Det var også dette emne jeg valgte at gå til eksamen i, da jeg skulle færdiggøre min sexologuddannelse. Det var så spændende, og uhyre relevant fordi jeg stod og var højgravid under foredraget (som er eksamensformen på Joan Ørtings uddannelser). Jeg har været ude og tale i diverse mødregrupper om netop dette emne, og fået en masse konstruktive tilbagemeldinger. Foredraget er både for mænd og kvinder, og i mange tilfælde er det enormt givende at have sin partner med til foredraget.

 

Sex og parforholdet efter fødslen

Først og fremmest; Tillykke med din nye titel som mor (far). Det er en titel du vil bære med dig resten af livet.

At få et barn er for de fleste det største vi kan opnå i livet. Men med ekstrem lykke kan der også opstå udfordinger, for som mor har man nu endnu en rolle at jonglere med og rollen som kæreste eller kone bliver måske ikke prioriteret så højt som før. Jeg har gennem tiden mødt utrolig mange kvinder og par der har haft udfordringer med sexlivet efter fødslen. Hvordan kommer man igang, kommer det til at gøre ondt, må manden presse på, hvor længe kan kvinden afvise ham og får man egentlig nogensinde lysten tilbage? Spørgsmål som disse er HELT normale og nogle jeg bliver stillet ofte.

Under foredraget vil der blive vekslet mellem oplæg fra min side og sharing hvor I hver især kan dele jeres oplevelser/udfordringer hvis I har lyst. Jeg vil skabe et rum hvor der trygt kan stilles spørgsmål og sammen kan vi få talt om sex, både det sjove og det svære. Foredraget er for dig der bl.a.:

  • Gerne vil godt igang med sex efter fødslen
  • Har mistet lysten til sex efter fødslen
  • Frygter smerte ved sex efter fødslen
  • Gerne vil have inspiration fra ligesindede
  • Oplever fysiske eller psykiske gener der udfordrer sexlivet
  • Trænger til seksuel inspiration og motivation
  • Gerne vil have mulighed for at stille spørgsmål

 

Foredraget varer ca. 1,5 time, og kan sagtens kortes ned eller gøres længere. Et prisestimat for 1,5 times foredrag er 1300 kr., men kontakt mig for et uforpligtende tilbud, så kan vi altid aftale nærmere.