Motherhood

Jeg har valgt at kalde den her fane for Motherhood, og det er fordi jeg synes der mangler et lignende ord på dansk. Jovist vi har morskab, men det er altså bare ikke det samme. Det kan betyde flere ting og er ikke ligeså powerful som Motherhood. Denne fane er en blandet landhandel og en som jeg vil opdatere med flere ting løbende – det kan være alt fra opskrifter og legepladser til fødselsberetninger og nyt børnetøj –> Altsammen noget der kendetegner Motherhood.

DSC_2008

Jeg er mor med stort M og det er ingen hemmelighed, at mine tre børn; Esaiah, Saphira og Anakin, er min højeste prioritet i alt hvad jeg laver og foretager mig. Jeg bruger næsten al min tid og alle mine (vores) penge på ting og oplevelser der gør dem glade. Faktisk har min lillesøster, Ingrid, skældt mig ud flere gange når jeg bruger penge på ting til børnene fremfor mig selv når vi fx er ude at rejse eller shoppe. Hun kan holde timelange taler om hvordan jeg har slæbt hende ind i børnetøjsbutikker verden rundt. Men sådan er det altså bare, og hun har ikke børn endnu, men når hun først får dem er jeg sikker på hun forstår 🙂

Når det så er sagt, så nyder jeg da også når jeg en sjælden gang køber noget lækkert til mig selv, eller at forkæle mig selv på anden vis (med en snert af dårlig samvittighed til tider). Men det tror jeg bare er en del af mit mama-life for at være ærlig, og det er helt okay. Der skete noget helt magisk indeni mig da jeg som 22-årig blev gravid og fødte Esaiah, faktisk var det som om brikkerne faldt på plads og min vej i livet lå for mine fødder. Det var en vild følelse og jeg har det stadig vildt over det når følelsen rammer den dag i dag.

Nærvær, tid sammen og en masse krammere er noget af det vigtigste i min verden, og jeg forsøger at gøre alt sammen med mine børn, også de kedelige pligter. De har siden de var helt små allesammen været med på sidelinjen ved madlavning, indkøb, støvsugning, oprydning mm. Det tager lidt længere tid end normalt, men det er også 100 gange hyggeligere. Men når det så er sagt, er jeg ikke perfekt, jeg er bare et menneske. Og forleden dag besluttede Esaiah at om eftermiddagen, når vi kommer hjem fra skole og børnehave, så skal min telefon ligge ude i køkkenet med lyd på så jeg kan høre hvis nogen ringer. Situationen var den, at han fortalte mig noget og jeg var ikke nærværende og sagde bare “mhm” da han spurgte om noget, og så råbte han “MOR JEG HADER DIN LORTE TELEFON”, og lige i det sekund knustes mit hjerte i 1000 stykker. Derfor gav jeg ham fuld medhold i den aftale han foreslog og det er blevet bedre siden og eftermiddagene er blevet mere nærværende og hyggelige.

Så velkommen til en god blanding af alt hvad du kan forestille dig, hvor vi både griner, græder, råber og hvisker. Vi er en stor familie og man skal stå tidlig op for at få et ord indført skal det lige siges. Og stå tidligt op det gør vi, for de er alle 3 inkarnerede a-mennesker.

Følg endelig med på min instagram @alyzzahnielsen hvor jeg til dagligt poster mine tanker om motherhood og alle vores skønne oplevelser.

Tak fordi du læser med!