Saphira Flora

Ligesom Anakins fødselsberetning, er Saphiras også skrevet som en dagbog til hende. Jeg har lavet en dagbog over hvad der er sket hver dag i deres første leveår. Jeg har gjort det fordi jeg synes det er hyggeligt, men også for at støtte min hukommelse og huske alle de små ting, og ikke udelukkende kun de store milepæle i deres første leveår. Det er hyggeligt at se tilbage på, og forhåbentlig synes de også det er sjovt at læse når de bliver ældre.

Kære Saphira.
Fredag den 6. juli 2018, kl 08.56 kom du til verden. Det foregik på Herlev Hospital ved et planlagt kejsersnit. Mor og far havde vidst datoen i et Par måneder og vi har talt ned lige siden. Din vej til verden var nem og ukompliceret, for da lægerne først havde fået styr på mor (lavt blodtryk), så gik der ikke mere end 10 minutter før vi hørte dig græde for første gang. En helt fantastisk lyd. Far kiggede over klædet da du kom ud og tog også billeder af det. Billederne kan måske virke voldsomme for nogen, men personligt er jeg så glad for han tog dem.
Du vejede 3680g og målte 50 cm – præcis som du skulle være. Da du kom ud skulle du med far og jordemoderen, Mie, ind ved siden af for at blive tørt lidt af, få ble på og et skud K-vitamin. Derefter kom I ind til mig igen og sammen sad vi og hyggede indtil de havde opereret mig færdigt. Efter operationen kom vi ind og sidde på opvågningen, og der var vi i ca en time før vi endelig fik lov at komme hen på vores stue på patienthotellet.
Du sov hele dagen i dit første levedøgn og ved 14 tiden kom morfar, Manne, Cille og Lulu for at besøge os på hospitalet. De havde pizza med fra Armandos, mums. Da de gik kom den søde sygeplejerske og hjalp mig med at komme på benene og ud på badeværelset. Det gik godt med at komme op og gå, meget bedre end det har de to andre gange. Esaiah og Anakin blev hentet i bh af morfar og Manne og de overnattede også hos dem. Jeg glæder mig så meget til du skal møde dine storebrødre ♥.
Vi kom hjem fra hospitalet om lørdagen, altså dagen efter du blev født. Vi var hjemme omkring kl. 10.30 og kort tid efter kom morfar med Esaiah og Anakin. De var så spændte på at se dig og de har været kærlige ved dig siden de først så dig! Den første dag hjemme fra hospitalet gik med at hygge og til aftensmad bestilte vi burgere fra Sliders.
Søndag lavede vi lækker morgenbord med brød fra Olivers Bakery og Esaiah og Anakin vil hele tiden holde dig, kysse dig og bære dig i sofaen. De får lov at bære dig så ofte de har lyst. Hele natten har du sovet så fint, du sover bedst på mor. Det er lidt hyggeligt. Du lå også hud mod hud med Esaiah, og det fik vi et dejligt billede af.

DSC_9143

 

DSC_9185

 

IMG_3674