Om mig

Mit navn er Alyzza Højby Nielsen. Jeg er 30 år og mor til tre skønne børn, Esaiah Samuel fra ‘13, Anakin Elias fra ‘15 og Saphira Flora fra ‘18. Jeg er gift med Martin og vi har været sammen siden 2010. Han er mit livs kærlighed og har været min klippe gennem tykt og tyndt. Jeg er uddannet socialrådgiver og er nu igang med at tage en kandidat i pædagogisk filosofi på Aarhus Universitet i Emdrup.

DSC_1712

Samtidig med socialrådgiveruddannelsen tog jeg også sexologuddannelsen hos Joan Ørting og den uddannelse ændrede mit liv – eller i hvert fald den måde jeg ser på mig selv og dem omkring mig. Det var en hård proces, men givende på så mange måder. Jeg er forfatter og har udgivet en fantasy roman ved navn “Legenden om Det Stille Ocean, oprøret i Gondiron”. Der er mange manuskripter, som jeg venter på at kunne lave færdige og udgive. 

Af fritidsinteresser nyder jeg at rejse, danse, træne på hold i fitness World, synge, tage på udflugter med familien, madlavning, læse (men kun fantasy) og så elsker jeg alt der har at gøre med makeup og skønhedsprodukter. Og sidst: jeg er MEGA nørdet, som i virkelig 😉

Mit daglige liv går med det samme som så mange andres vil jeg tro; aflevere børn i hhv skole, børnehave og vuggestue, selv køre i skole, hente børn igen, lave aftensmad, putte børn, kysse på min mand og så i seng. Men imellem disse ting er der de små faktorer der giver hverdagen liv og dem værner jeg om, om det så er et ekstra stykke chokolade selvom det ikke er fredag eller en spontan Tivoli tur på en tilfældig onsdag. Vi er trofaste kunder i Ismageriet på Søborg Hovedgade (seriøst gode is!), for selvom vi skal være sunde, må vi ikke glemme at forsøde tilværelsen bare en lille bitte smule en gang imellem.

Jeg kan mange ting, jeg vil mange ting, jeg drømmer om mange ting. Men sandheden er at jeg stadig ikke ved hvad jeg vil være når jeg bliver stor.

Tak fordi du læste med 🙂