Kullen

Hos vores kære svenske naboer er der en masse sjove ting at opleve som familie. Vi har kun set og oplevet en mikro brøkdel, og det er klart noget vi vil gøre mere ud af de næste par år. I påsken 2019 kørte vi spontant en tur til Kullen (svensk: Kullaberg). Vi bor i Gentofte og det tog ca. 1,5 time fra dør til dør. Vi tog færgen fra Helsingør til Helsingborg (det tog va. 20 min. og kostede 300,- at få bilen med). Køreturen fra Helsingborg til Kullen tog omkring 40. min vil jeg tro og vupti så var vi fremme. Drengene elskede at være der og fik afløb for deres indre klatreabe. Kullen består nemlig af store klippeformationer, bakker og en smuk smuk udsigt. De tilbyder også hvalsafari, og hvis man er heldig kan man spotte dem fra klipperne, men vi så ingen desværre. Det var ret bakket, men med lidt hjælp kunne vi sagtens have klapvognen med op, hvor Saphira sad i. Havde vi haft vores gode klapvogn med, og ikke bare en paraplyklapvogn, havde det måske være en smule nemmere, men det gik. Vi havde smurt madpakker hjemmefra som vi nød oppe på en klippetop i det skønne vejr.

På vejen hjem derfra aflagde vi besøg i et nærliggende shopping mall, hvor vi fik shoppet lidt og det var en stor fornøjelse nu hvor den svenske krone er så lav. En tur til Kullen kan sagtens foretages spontant, for wow en oplevelse, og så kun lige en spytklat fra København!

Jeg har lagt flere billeder op fra vores endagstur til Kullen, på min instagram-profil @alyzzahnielsen under højdepunkter “Påske 2019”. På profilen poster jeg billeder fra min hverdag og vores mange rejser.

Hvis der er noget du har spørgsmål til eller søgere at få uddybet, så tøv endelig ikke med at skrive. Tak fordi du læste med!

 

Jjjz5gV%Quueux8L6nDTMghJ5TeFIEQZqweQ7zWXngoAQbGUX0%KS%yDzuZSXLFsngDSC_1634DSC_1641KwMmgwlQTjuT8oxhbBCNcwDSC_1645DSC_1665