Anakin Elias

Fødselsberetningen for Anakin er lidt anderledes, og den har jeg i sin tid skrevet i dagbogsform, fordi jeg til alle tre børn har lavet en dagbog over det første år af deres liv. Esaiahs fødselsberetning er mere detaljeret med klokkeslæt osv, men det er Anakin og Saphiras ikke. Du vil her også opleve, at fødselsberetningen er skrevet til dem, som noget de kan læse når de bliver ældre.

Anakins fødsel

Du kom til verden ved et planlagt kejsersnit mandag den 16 marts kl. 17.32. Mor og far havde fået tid til at møde op kl. 14.00 på Herlev Hospital, hvor vi skulle gennemgå nogle praktiske ting og så skulle vi ellers bare vente. Vente. Vente. Men endelig blev det vores tur og du kom til verden kort tid efter mor var blevet bedøvet. Jeg var vågen under kejsersnittet, og det var en vild oplevelse. Ikke synderlig behagelig, men det var alligevel så magisk at høre din første gråd da du kom ud, og da jordemoderen holdt dig frem så vi kunne se dig, blev jeg så glad og din far blev rørt.

Du blev så ført ud af operationsstuen og ind i rummet ved siden af hvor du skulle undersøges, vaskes, suges mm., og der var far med inde og se på og tage en masse billeder af dig. Da du var ordnet færdig kom far og dig ind og sidde ved siden af mig mens lægerne syede mig sammen, og da de var færdige med det kom vi ned på en opvågningsstue hvor vi skulle sidde indtil mor kunne bevæge benene igen. Jeg tror vi sad der i en halvanden til to timer, og selvom vi ikke måtte bruge vores mobil telefoner havde vi travlt med at fortælle dine bedste forældre at du endelig var kommet. Alle var lykkelige, i særdeleshed os.

Vores tanker gik også ud til din storebror, Esaiah, som hyggede hjemme med tante Anna. Vi savnede ham. Da mor endelig kunne bevæge benene blev vi kørt ned på vores enestue på barselsgangen, hvor vi havde pakket vores ting ud. Det var så fedt at vi fik en enestue, for så skulle vi ikke tage hensyn til andre end bare os 3. Mor havde også en automatisk seng og det gjorde det hele meget nemmere når jeg skulle ind og ud af den. Da vi kom ned på stuen var morfar, manne og moster Cille & Lulu klar til at tage imod os. De var så spændte på at se dig! De holdt dig alle sammen på skift mens du lå svøbt i din dyne og de synes alle du var så sød og lille. Og de var også alle begejstret da vi fortalte at du skulle hedde Anakin Elias.

Hov, glemte at nævne at du ved fødslen vejede 3862g og målte 51 cm. Det er næsten samme kampvægt som Esaiah, der vejede 3824g og målte det samme. Natten gik okay på Herlev – du vågnede selvfølgelig og skulle have mad en gang hver anden time og far var så god og 100% på fra starten af, for mor kunne ikke ret meget de første mange timer. Næste morgen kom jeg ud af sengen for at tisse, og selvom jeg blev svimmel af at gå rundt, så var det godt jeg kom op og stå. Morfar kom og besøgte os i løbet af formiddagen, og han gav dig flaske for første gang – faktisk før jeg gjorde. Men det er okay, for det er morfar 🙂 Normalt efter et kejsersnit skal man blive i to døgn, men vi ville gerne hjem med dig, for mor havde det fint trods smerterne, og vi ville gerne hjem til Esaiah, som på det tidspunkt var 2 år.