Første forårsdag

1 marts er officielt den første forårsdag, og selvom der er historik for sne og slud i både marts og april, så går jeg ind i den her måned med sænkede skuldre og lidt kriller i maven.

Jeg tænker ikke på marts som ”the month from hell” som mange andre gør med klar reference til marts 2020, men faktisk nærmere som en lykkelig måned. Marts er den helt store fødselsdagsmåned i vores familie, hvor både mine forældre, min søn, min svigermor og jeg selv har fødselsdag!

Fødselsdagsfejringer er selvfølgelig ikke det samme som det plejer i disse tider, men det betyder ikke at min lille Anakin (der fylder 6 år) ikke skal fejres til den helt store guldmedalje! Lockdown, smittekæder og afstand har heldigvis ingen betydning for morgenbord, fødselsdagssang, gaver, wienerbrød, fødselsdagskage, bland selv-slik, is fra Ismageriet og hans livret; chili con carne. Alt ovenstående er hvad hans dag kommer til at bestå af og han glæder sig usigeligt. Hvad vi skal lave i løbet af dagen, er endnu lidt usikkert, men han får lov at holde fri fra børnehave og have en alene-dag med mig, hvilket er i høj kurs. Måske tager vi i Zoo? (med afstand, sprit og det hele selvfølgelig). Nedenstående billede emmer ikke ligefrem af “spring-vibes”, men det blev taget i weekenden hvor vi var en lille tur i Hareskoven – skønt sted. Vi elsker at gå i skoven, så måske skulle Anakin og jeg tage på picnic på hans fødselsdag? Jeg må spørge ham hvad han har mest lyst til.

Vi er også i den lykkelige (og til tider trættende) proces, at vi er ved at pakke hele vores hjem ned. Vi kan naturligvis ikke gøre det på en gang fordi vi stadig skal bruges vores ting, og jeg kalder det en proces netop fordi det byder på langt mere end bare nedpakning af alt hvad vi ejer, men samtidig også inkluderer en sortering af selv samme. Jeg får sat en masse baby ting til salg på Reshopper og vi får smidt en helt del ting ud og givet til genbrug. 

Men hvorfor tænker du måske? Jo jo den er god nok. VI SKAL FLYTTE! Efter at have været en lejlighedsfamilie i 8 år skal vi endelig flytte i hus med have. Detaljerne holder jeg for mig selv lidt endnu, men tro mig, I skal nok blive taget med så snart det hele begynder at rulle. Det er spændende. Vi glæder os, børnene taler om det non-stop og selvom den 31. marts er lige om hjørnet er der en eeeeeeevighed til hvis man spørger drengene. Personligt er jeg glad for jeg har lidt tid at løbe på inden flyttefolkene kommer, for det tager lang tid at pakke et hjem ned og så er jeg også i gang med at skrive speciale, som jeg forsøger ikke at forsømme (alt for meget).

Så kære venner. Måske ligner marts 2021 meget den marts vi oplevede sidste år, men den her gang ved vi hvad vi går ind til på godt og ondt. Jeg kan have mine mørke dage, men er generelt en ”glasset er halv fyldt” type person. Når jeg slår øjnene op om morgenen bestræber jeg mig på at have en god dag. Det betyder ikke, at alle dage er pragtfulde fra start til slut, det er de langt fra. Men selv på de dårlige dage, er der noget godt at finde. Med disse ord vil jeg ønske jer en glædelig første forårsdag.

Tak fordi du følger med 🙂

Husk at følge med på min instagram @alyzzahnielsen hvor jeg dagligt poster billeder fra min hverdag, mine unger og mine maaaange kjoler.

Kram Alyzza