Phuket

Vil i høre en lille fun fact? Martin og jeg mødte hinanden i Thailand, helt tilbage i 2010. Derfor er Thailand naturligvis meget speciel for os. I sommeren 2017 havde vi muligheden for at tage vores drenge med til Thailand, og vores valg lå på Phuket. Phuket var, som udgangspunkt, nok ikke vores foretrukne destination i Thailand, men det var ret spontant, og siden det var off season, så var der et mega godt tilbud, så det blev Phuket.

Vi boede på Coconut Village Resort i Patong, og det var ikke udpræget luksus, men det var fint til pengene. Vi var afsted i en uges tid og betalte omkring 2400,- for to værelser (min mor og stedfar var også med). Resortet har en udmærket pool, massagemuligheder, restauranter og butikker lige i nærheden. Gennem receptionen fik vi også arrangeret en sejltur og besøg til omkringliggende øer – det var en fed oplevelse. Vi kørte meget rundt i tuk-tuk, og et generelt råd jeg kan give når man rejser i Thailand er, at alt kan forhandles. Altså priser – man kan prutte om alle priser, selv de steder hvor det virker unaturligt. I den anledning er de, navnligt taxachauffører, ikke blege for at tage dig i røven, så være obs på det. Vi besøgte et par strande, men i og med vi var der off-season, så var det ikke badevenligt pga den kraftige understrøm. Så vi byggede sandslotte, gravede, men vi badede ikke i havet på den her tur. Der er også gode shoppingmuligheder i Patong, og vi nød både at besøge markederne, boderne og det lokale shoppingmall (der havde et børnebog!). Thai mad er lækkert, friskpresset mangojuice er lækkert, 1 times massage for 30kr er lækkert – alt i Thailand er lækkert, og gør mig glad. Thai’erne er søde og enormt glade for børn, og for dem er børnene aldrig i vejen. Vi købte små spil i de lokale boder, som vi brugte for at slå ventetiden lidt ihjel når vi var på restauranter.

Jeg vil lade billederne tale for sig selv, og forhåbentlig aflive det evige rygte om at Patong udelukkende er en party by.

IMG_1940IMG_1943IMG_1948IMG_1958IMG_2029IMG_2067IMG_2110IMG_2149fullsizeoutput_a930IMG_2175IMG_2180IMG_2054DSC_7884DSC_7848

 

Det var lidt om Phuket. Næste gang vi skal til Thailand med børnene bliver det Samui øerne, det er vores yndlings sted i Thailand. Hvis der er noget du har spørgsmål til eller søgere at få uddybet, så tøv endelig ikke med at skrive.

Følg også gerne min instagram profil @alyzzahnielsen, hvor jeg løbende poster billeder fra vores mange rejser.

Tak fordi du læste med!