Corona og uddrag af min nye erotiske roman

Bedst som jeg kom igang med mit nye online-univers her på siden, så kom Corona og vendte op og ned på det hele. Det skal ikke forstås som, at jeg eller nogen jeg kender har været syge eller det der ligner, men det er vist ikke nogen overraskelse, at sygdommen der har rystet hele verden, også har påvirket os her på matriklen. Corona, Covid-19, lockdown, afstand, sprit mm. er ord der pryder vores hverdag i stor stil, og med god grund naturligvis!

Jeg har ærligt ikke haft det store overskud til at skrive indlæg de sidste mange måneder, og heller ikke følt jeg har haft noget der var værd at dele. Min hverdag på lockdown mindede sikkert om din og det at være hjemme med et vuggestuebarn, et børnehavebarn og et skolebarn har været givende på mange punkter, men også hårdt og kl. 20.00 når alle sov var jeg godt brugt 🙂 – men selvfølgelig skulle mine eksamener passes, så det blev de om natten. Det skal ikke være et ynke-indlæg det her, men når jeg ser tilbage på månederne fra april til juni, tænker jeg “holy cow, hvordan fik jeg lige det til at fungere?”. Men sådan er det jo, man får det til at fungere og går i survival mode for at vi alle kommer helskindet igennem. En ting er helt sikkert; vi har aldrig bagt så mange kager, tegnet så mange tegninger eller været så meget ude i naturen som vi var under lockdown, og med en 7 årig i hjemmeskole, jeg har også fået en fornyet respekt for skolelærere! Da hverdagen så kom tilbage, eller gradvis tilbage kan man sige, så skulle vi også vænne os til den for som alle ved var det på nye præmisser at børnene kunne komme afsted i hhv. institution og skole. Jeg blev i de efterfølgende uger også opmærksom på de gode ting som lockdown har givet os og vores familie, og det er bl.a.

  1. Vi kom tættere på hinanden som familie (far arbejdede hjemme i hele perioden og selvom det kunne være udfordrende for ham at have vigtige forhandlinger over Zoom, så fik vi det til at fungere og det var dejligt at kunne få kys og kram midt på dagen)
  2. Vi sad sammen om middagsbordet HVER aften (fordi vi af gode grunde ikke kunne komme på vores faste træningshold i FitnessWorld og der var tid til at kredse om madlavningen fordi det ikke behøvede at være noget hurtigt og let).
  3. Vi havde som familie mere overskud til hinanden og børnene havde færre “flip”.
  4. Jeg har overvundet min køreskræk og kørte ud i det blå med alle tre børn hver eneste dag (og den her var kæmpestor for mig! Jovist jeg har haft kørekort siden jeg var 19 år, men jeg har ikke kørt siden en kold april dag i 2013, og det skyldtes at jeg var i en mindre ulykke i p-kælderen i Lyngby Storcenter. Der skete ikke noget med nogen overhovedet, bilen fik en bule og jeg blev enormt forskrækket, for Esaiah var med i bilen og bulen kom i den side han sad i sin autostol. Det er svært for mig at forklare, men det sad i mig som et traume og har gjort det lige siden, og det kan tælles på 1 hånd de gange jeg har kørt efter det – MEN NU KØRER DET! Bogstavelig talt, for jeg blev nødt til at overkomme den frygt når vi skulle ud i det blå, for børnene skulle underholdes og far skulle have ro til at afholde møder og forhandlinger fra hjemmekontoret i soveværelset. Så vi tog på ture til Bellevue Strand, Charlottenlund Fort, Dyrehaven og alle parker og legepladser i Gentofte. Det virker måske som peanuts for en der altid har kørt uden problemer, men for mig har det været en befriende proces og jeg er stolt!).

Vi skulle have været i Singapore og besøge min mor og papfar i hele juli måned, men ak den rejse blev selvfølgelig aflyst. Den var svær at sluge for børnene, for de havde glædet sig. I stedet tog vi til Marbella i Sydspanien for at hjælpe min mor med at klargøre deres nye lejlighed dernede, det kommer der et seperat indlæg om så snart jeg har sorteret alle de mange billeder vi tog dernede. 8 dage i Puerto Banús var fantastiske og vi planlægger også at holde jul dernede.

Som overskriften så fint indikerer, så får I også et lille uddrag af den nye erotiske roman som jeg er igang med at skrive. Det er min plan at færdiggøre den indenfor de næste par måneder og jeg arbejder benhårdt på at få skrevet den færdig. Jeg har brygget på den længe og jeg er spændt på hvordan den bliver taget imod. Jeg vil ikke afsløre for meget her, men jeg kan fortælle at den handler om en engelsk kvinde ved navn May, som er flyttet til Danmark med hendes danske mand Michael. De er lykkeligt gift, bor i Klampenborg og sammen har de to børn. May har alt hvad hun kunne drømme om og lever et typisk rich housewife liv, men Michael arbejder i Bruxelles og er kun hjemme i weekenderne og May føler sig ensom når han er væk. Hun møder så to kvinder der introducerer hende til Parabella et netværk, en klub hvor sex er i hovedsædet og inden længe bliver May draget ind i et univers hvor hun får lov at udleve hendes dybeste seksuelle fantasier og længsler, men det er også et univers fyldt med løgne, intriger og regler. OBS: uddraget må ikke deles andre steder uden min tilladelse.

Uddrag af erotisk roman (som jeg endnu ikke har fundet et navn til)

Welcome to Parabella Mrs. Scott. Good to see you”, sagde hun. May smilede til hende. 

                      ”You too Tara” svarede hun. May brugte sit originale efternavn når hun var i Parabella og ud af øjenkrogen så hun at Tara registrerede hendes navn. Da May gik gennem døren og ind i salen blev hendes sanser overrumplet af den intense lugt af latex, sved, læder og duften af sex. Hun smilede for sig selv og bed sig i underlæben. Til højre for hende stod endnu en ung kvinde, russisk gættede hun på, med en bøjle i den ene hånd og den anden hånd rakt ud mod hende. May tog sin kjole af og gav den til kvinden sammen med hendes taske. 

                      ”God fornøjelse”, sagde den unge kvinde med en kraftig russisk accent. I sit sexede undertøj stillede hun sig ved indgangen til lokalet og betragtede sine omgivelser. I venstre side af salen var et stort sofakompleks hvor der var frit slag, og det var oftest der at folk startede inden det rigtig gik løs. Der lå en del kvinder og fik oralsex af mænd, og enkelte også af kvinder og en mand lå i en sofa og stønnede særdeles højt, og det var forståeligt for han lå med underlivet udover sofaens kant, det vil sige der var adgang til en kvinde der gav ham et blowjob og en der slikkede hans anus – heaven on earth kaldte hun det i sit stille sind. De fleste mænd fandt det homo-agtigt og enormt tabubelagt at blive kærtegnet omkring anus, men ikke her i Parabella, her var det normalt og ingen dømte dig for at nyde. I midten af salen hang der reb ned fra loftet og det var her der blev udført japansk bondage. May havde prøvet det et par gange, og kunne sagtens se det fascinerende i det, men fik ofte en klaustrofobisk fornemmelse af at være bundet på den måde, så det var ikke noget hun dyrkede, men hun fandt det spændende at se på. Til højre i salen var der en kæmpe seng der bestod af omkring 20 dobbelt senge, hvor mange lå og dyrkede sex. Reglen var at når man havde sex der, var der åbent for gæster, altså en mand eller kvinde, kunne frit deltage i en sex akt mellem to, eller flere, mennesker hvis der opstod en åbning. May havde ofte sex der, men det kom an på hendes humør og hvor liderlig og legesyg hun var. Bagerst i salen var de sjove faciliteter. Der var rum med diverse sex gynger og rum med kighuller hvor folk udefra kunne kigge ind mens man havde sex og så var der også rum med en masse S/M legetøj samt private rooms. May startede, som sædvanligt, med at gå en runde i salen. Den var smukt oplyst som altid og selvom det var et kælderlokale, var der er højt til loftet og et smukt lys i loftet givet af mange lysekroner. Stearinlysene i salen komplimenterede de mange nøgne kroppe og lyden af støn fra både mænd og specielt kvinder gjorde hende våd. Hun gik en omgang for at se om hun kunne spotte nogen hun kendte. Hun så sin veninder, Sarah-Marie og Sif, der begge havde godt gang i en hed affære med hver deres mand. De lå ovre i sengene i højre side af lokalet hvor mændene tog dem i bagfra i doggystyle og så kyssede de to kvinder hinanden samtidig. May fandt det frækt at se sine veninder sådan der og stillede sig foran dem. Sif var tæt på at opnå en orgasme, så hun lukkede øjnene et kort øjeblik og gav sig hen. Sarah-Marie så May stå der og sagde ”kom”, og det gjorde May. Hun satte sig imellem sine to veninder, og imens de fortsat blev taget bagfra, begyndte Sif og Sarah-Marie hver især at slikke Mays bryster. Hun kastede sit hoved bagud i nydelse og glemte tid og sted.

Det var lidt nyt fra mig! Jeg glæder mig til at være mere aktiv her på siden igen, og som altid skal du endelig skrive til mig, hvis der er noget du har spørgsmål til. Følg også gerne med på min Instagram @alyzzahnielsen hvor jeg også vil poste opdateringer på både rejser, hverdag, morliv og min nye bog.

Tak fordi du læser med 🙂