En magisk jul

Gratis pakkekalender til dreng mellem 2-4 år.

Julen er min yndlings tid på året, både fordi jeg synes det er mega hyggeligt og fordi jeg nyder at gøre det til en magisk tid for mine børn.

Jeg er vokset op i en familie med mange juletraditioner og arrangementer og der er altid knald på i juledagene. Selvom det kan være trættende, så føler jeg mig priviligeret, for der er altså nogen der ikke er lige så heldige som mig og min familie.

Nogle sidder ene og alene juleaften og det kan naturligvis være fordi de ønsker det sådan, men det kan også være fordi de ikke har nogen. Det gør mig trist. Vi kommer heller ikke udenom, at julen er en dyr tid og det julegaveræs der hersker nu har, efter min mening, taget fuldstændig overhånd og materiel lykke har aldrig fyldt mere end det gør lige nu.

Bare rolig dette er ikke et helligt indlæg, for jeg er selv slem til det – men det er så også derfor jeg gør noget ved det nu! Der sidder mange børn derude der ikke får særlig mange julegaver, og selvom det ikke burde komme an på det, så betyder det meget for et barn særligt når skolekammeraterne fortæller hvordan de væltede sig i gaver, når de kommer tilbage fra juleferie. Jeg kan ikke give alle børn julegaver, men jeg kan hjælpe til, at en lille dreng får en (mere) magisk december ♥️.

Jeg har ryddet op på mine drenges værelse og fundet 24 ting de ikke længere bruger, og de ting har jeg lavet en pakkekalender ud af. Mine drenge er 4,5 og knap 7 år. Jeg har fundet legetøj som en bil- og dinosaur fan på 2-4 år vil blive glad for. Legetøjet er naturligvis brugt, men det fungerer stadig og intet er i stykker.

Mit ønske er, at give pakkekalenderen til en familie der kunne bruge den hjælpende hånd i julen. Det kan fx være at der ikke er økonomisk råderum, tid eller overskud til at lave en pakkekalender og derfor vil jeg gerne give den her pakkekalender med forhåbning om, at gøre julen magisk for et barn.

Hvis du vil have en chance for at “vinde” (skriver med “” fordi det jo ikke som sådan er en konkurrence) pakkekalenderen skal du gøre følgende:

⁃ Du skal have en søn/barnebarn/lillebror/venindes barn (etc) på 2-4 år.

⁃ Du skal skrive mig en mail på alyzzahn@gmail.com hvor du skriver dit navn og gerne et par linjer om hvorfor pakkekalenderen kunne hjælpe dig og din familie i julen (men det er ikke et krav)

⁃ Du skal selv afhente pakkekalenderen hjemme hos mig i Dyssegård, Gentofte (vi skrives ved om hvornår og hvordan).

Alle informationer forbliver private og jeg deler ingen navne på sociale medier uden tilladelse.

Jeg trækker en heldig vinder inden længe og vinderen får direkte besked via mail eller sms (hvis der er vedlagt telefon nummer i ansøgningsmailen)

Jeg ser frem til at høre fra mange skønne familier ♥️

Følg gerne med på min Instagram, @alyzzahnielsen, hvor jeg løbende kommer til at poste stories omkring processen.

Tak fordi du følger med!

Knus Alyzza