4 dage i Puerto Banús UDEN børn

I starten af oktober var jeg en smut tur i Puerto Banús, som er en ekslusiv bydel i Marbella, Spanien. Målet med denne tur var hverken par- eller alenetid, nej faktisk var jeg afsted med min mor. Hun og min stedfar overvejer at investere i en lejlighed dernede, og min mor inviterede mig med som en second opinion. Så det var ikke en afslapnings/shoppe/spise tur vi skulle på, nej det var med et stramt program for vi skulle nå at se så mange lejligheder som muligt når vi nu var der. Selvom det lyder sjovt, så var det altså også hårdt arbejde. Jeg tror jeg var med ude og se 8-10 forskellige lejligheder, men min mor så endnu flere. Det er selvfølgelig forståeligt, for hun skal naturligvis være helt sikker på, at det er det rigtige og ganske ligesom derhjemme så gælder det samme i Puerto Banús hvad angår bolig; beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Jeg var der fra mandag til torsdag eftermiddag og min stedfar kom så og joinede min mor torsdag aften til søndag.

0F38594E-11EB-4216-B8A6-B73DB1117873

Puerto Banús er en lille ekslusiv perle ca. 20 minutters kørsel fra Marbella og omsluttet af skønne bjerge. Stedet er kendt for sin charmerende havn med designer butikker, strand og Ocean clubs samt de omkringliggende golf baner. Min mor og jeg havde lejet en skøn lejlighed lige ud til havnen, som I kan se på billedet. Det hed First Line Luxury Penthouse og blev booket gennem booking.com. Det var en skøn 3-værelses lejlighed der ligger lige der hvor det sker i Puerto Banús og det var vigtigt for os, at mærke viben og stemningen i byen. Havnen lå lige nedenfor og 5 minutters gang ligger El Corte Ingles, som er et storcenter i stil med Magasin, hvor der både er shopping og indkøbsmuligheder. Vi spiste på restaurant, men mange af dagene spiste vi oppe på vores altan hvis vi havde fået en stor frokost ude i byen. Så købte vi lidt skinke, ost og brød og sippede rosevin mens vi people-watchede – mega hyggeligt. Den første aften spiste vi på restaurant Picasso, og den kan virkelig anbefales!

9A36C9E9-F167-4F04-8D5D-5084DD89C87D

Min mor og stedfar fandt et par lejligheder med seriøs potentiale, så det bliver spændende at følge og se hvor det ender henne. Det er ikke sådan bare lige at købe en lejlighed i udlandet, men jeg krydser fingre for wow hvor kunne det være fedt at have et “hjem” i Spanien. Min mor og stedfar bor i Singapore og bliver der i et stykke tid endnu, så lejligheden i Spanien vil være en investering, og et sted vi selv kan bruge og holde ferie, men også med det formål om, at leje den ud i højsæson (maj-sept).

Er det et sted jeg kan se mig selv med børnene også? Sagtens! Nu fik min mor og jeg ikke udforsket det helt store udover havneområdet og El Corte Ingles, men jeg har lavet en del research og ved at strandene er gode og det kan der snildt gå en dag eller to med. Udover det er der også en masse happenings, legepladser og børnevenlige aktiviteter i Marbella og Malaga. Malaga lufthavn er den nærmeste og ligger ca. 45 minutters kørsel fra Puerto Banús, og siden det er så billigt at leje bil så er det til at overkomme. Og altså, vi er også det priviligerede, at Granada og Sevilla ligger 2 timers kørsel derfra, og hvis vi vil stå på ski kan vi køre til Sierra Blanca som er 2,5 timers kørsel og vi kan også tage lyntoget til Madrid på 2 timer. Mulighederne er mange! Næste gang tager jeg Martin og børnene med herned og jeg ved de kommer til at elske det ligeså højt som jeg gør. Jeg havde spansk i gymnasiet og jo jeg kan da stadig bestille noget mad, sige tak og farvel og præsentere mig selv, men hvis min mor ender med at købe en lejlighed dernede så vil jeg begynde at lære spansk igen.

Det var alt fra mig for i dag. Jeg ville gerne have lagt flere billeder ind i indlægget, men det driller lidt desværre, så tjek endelig min instagram, @alyzzahnielsen hvor jeg også har gemt mine stories i højdepunkter fra den her tur. Hvis du har nogle spørgsmål, må du endelig skrive. Du får lige lov at slutte din læsning med et billede af mig og min smukke moar, der holder sig så godt, at jeg selv får lidt komplekser over det, særligt når folk tror vi er søstre! 🙂

Tak fordi du læser med!

Knus Alyzza

929E2ACF-AA6E-4D74-82EE-3F083DE5687A