Hej igen!

Med forsigtige, men målsatte skridt kaster jeg mig nu ud i bloggerverdenen endnu en gang. Gennem min Instagram-profil (@alyzzahnielsen) er der flere der har spurgt/forslået om jeg ikke ville begynde at blogge, for jeg har jo så meget på hjerte og oplever en masse ting. Helt ærligt, så har jeg været lidt skeptisk omkring det, og egentlig synes jeg, at jeg havde nok i Instagram. Faktisk har jeg blogget før, endda i flere år, men det var primært om rollen som førstegangs mor på barsel og som en slags dagbog for min søns start på livet. Jeg lavede det faktisk til en bog (som ingen gad at udgive), men da jeg begyndte at arbejde igen følte jeg ikke det helt store behov for at dele den side af morlivet for nu var han jo i vuggestue og vores hverdag lignede så mange andres leverpostejs-liv, så jeg tænkte ikke, at det var særlig spændende for andre at følge med i.

Men det er efterhånden 5-6 år siden og meget er sket siden den gang. Der er kommet flere børn til, vi er flyttet i større lejlighed med store husdrømme, jeg er igang med min drømme uddannelse, min mand er i et godt job og vi rejser stadig en del. Her på siden har jeg lavet en hovedfane med indlæg, anbefalinger, rejseberetninger samt tips og tricks til at rejse med små børn. Det er spørgsmål jeg får tit af bekendte, men også fremmede, så derfor har jeg opbygget dette univers som jeg håber kan bidrage til, at flere får mod på at rejse ud i verden med deres børn.

3A7DA4C5-7323-4CD3-AFE9-1B90C9012C6C

Det er med en anden vinkel, at jeg vil genoptage det at blogge. Jeg vil bruge den her platform til at kombinere mine interesser og erfaringer; både som mor, men også som kvinde, hustru, søster, sexolog, studerende, veninde mm. Jeg vil lave indlæg om mit liv generelt, vores rejser og oplevelser, men også faste ugentlige eller månedlige indlæg med titler ala “spørg sexologen” hvor I læsere kan komme på banen og kan stille spørgsmål (helt anonymt).

Jeg vil forholde mig til livets store spørgsmål og andre gange vil jeg måske skrive om ønsket på min fremtidige bryllupskjole – så en god blandet landhandel som kendetegner mit liv på godt og ondt. Du kan læse mere om hvem jeg er og hvad jeg laver under fanen “Om mig”.

Følg endelig med på min instagram @alyzzahnielsen, hvor jeg dagligt poster om vores liv på godt og ondt (mest godt, det er jo instagram) 🙂

Tak fordi du læser med!

Knus fra Alyzza